Što je ekstrakt biljke?

Što je ekstrakt biljke?

Biljka ekstrakt industrija je razvila u posljednjih 10 godina, je šef u farmaceutskoj, fini kemikalija, poljoprivredni sektor između ruba industrije. Njegova definicija je izjavio kako slijedi:

Biljne ekstrakte zasniva se na biljke kao farmaceutskih sirovina u skladu s potreba za korištenje ekstrakta finalnog proizvoda, nakon fizičke i kemijske ekstrakcije i proces izdvajanja, usmjerena dobiti i koncentracija biljke u jednoj ili razne aktivne sastojke, ne mijenjajući svoj aktivni sastojak strcture i formiranju proizvoda. U ovom trenutku, biljni ekstrakti u koncept proizvoda je vrlo široka. U skladu sa izdvojenim biljnih sastojaka su različiti, formiranje glikozidi, kiseline, polifenoli, polisaharidi, terpeni, flavonoidi, alkaloida i drugih biljnih ulja, ekstrakata prah, objektiv, itd.; u skladu s različitim osobinama konačni proizvod može podijeliti.

Kineski biljni ekstrakti su općenito poluproizvoda, trenutno koristi vrlo širok raspon, uglavnom za drogu, zdrave hrane, duhana, Kozmetika, sirovina ili pribor, itd... Vrste postrojenja za ekstrakciju sirovina je također vrlo mnogo u industrijskom ekstrakt biljnih Sorti u više od 300 vrsta.

Poznat u povijesti ljudske civilizacije, u većini slučajeva prije 200 godina, čovječanstvo je bilo zavisi od tradicionalnih lijekova (uključujući bilja) borbe s bolesti za više od 90%. Velike drevne civilizacije i određeni stupanj civilizacije naroda gotovo je vlastitim sustavom nacionalne medicinske skrbi, pogotovo Chinaand #39; s najopsežniji sustav kineske medicine, najveći uspjeh. Može se reći da sustav kineske medicine u Kini je najviši izraz drevne medicinske znanosti.

Napredak znanosti i tehnologije, stvarajući kemijski lijekovi i novi biološki lijekovi. Nakon drugog SVJETSKOG rata, cijela apoteka, tehnologije, proizvodnje techonology profesionalni management tehnike stekli znatan napredak. Istovremeno, imaju dugoročne relativna stagnacija biljnih uz napredak u tehnologiji i upravljanju dobiti novi razvoj. Biljni pripravak dosad tri faze razvoja. Prva faza, tradicionalna crvena, pilula, krema, raspršene. Drugoj fazi, na temelju metode vode alkohol ili alkohol-voda ekstrakcije metode temelji se gruba obrada tehnologija i moderne industrijske pripreme tehnologija je kombinacija napravio vlasnički kineskih lijekova. Treća faza je Primjena moderne bilja za moderne odvajanje i tehnike detekcije PROFINJENOG i kvantitativno. Bilja u tri faze, ali oni proizveli su kronološkim redom, ne znači da naknadno zamijeniti ili otkazati prethodno pozornice. Kao kemijski lijekovi ne mogu biti otkazane prirodnih lijekova, bioloških lijekova, kemijske droge može biti otkazan. Ali nakon razine više od prethodne razine Odražavaju ili korištenje moderne tehnologije.

Biljne ekstrakte i bilja u značenju koncept horizontalne međusobno sa svaki ostali dio. Moderni biljni lijek je ekstrakt biljke je glavna sirovina i compnents moderne biljnih ekstrakta-temeljen, u velikoj mjeri; a neke stavke biljni ekstrakti izravno kao lijeku ili. U cijelom svijetu, ne postoji uniformi definicija postrojenja medicine. Ali biljnih ekstrakta dobavljači su navikli na biljnoj medicini poznata kao prirodni lijek. Prirodna medicina odnosi se na sve od prirode. za liječenje bolesti bez kemijske obrade droge, tradicionalne kineske medicine, biljni lijek treba imati svoja područja.

Biljni moderna medicina odnosi se u Njemačku u liječenju odabranih biljnih ekstrakata, oba ekstrakt biljke u cjelini, također može biti dio ekstrakta, obično složeni kemijski tvari. Njemačka od 1976 do biljne lijekove. Ova definicija je koristila američka Botanički Counci.

EZ definirane biljni proizvodi nisu samo jednu ljekovita biljka može biti raznih biljnih kompatibilnost (BILJNI medicinski PROIZVODI), koji sadrži aktivni sastojak određenih biljaka ili platn ekstrakata ljekovitog bilja su Uporabi u medicini svrha medicinske zalihe. Biljna medicina i njene proizvode smatra se aktivni sastojak ili sastojak terapijski učinak je vrlo jasno Farmaceutskih proizvoda. Biljni pripravci ce se raspasti u prah biljne ekstrakte, Bojanje, ulje ili tekućina pritisak valjanja biljka sok precessing biljne proizvodnje, pročišćavanje ili koncentracija jednog tvari ili smjesa izoliranih iz biljaka, koji kada više ne doživljava kao biljni lijek je viđen kao kemijski lijekovi kao što su atropin.