Kvasac topljiv u vodi glukan karboksimetil

皮肤免疫保护

Karboksimetil glukan 90%


Natrijum karboksimetil kvasac glukan je vrsta prirodnog glukana kvasca ekstrahiranog iz ćelijskog zida Saccharomyces cerevisiae, a zatim modifikovanog karboksimetilom da bi se dobila polisaharidna supstanca topljiva u vodi.


Opis proizvoda:


Natrijum karboksimetil kvasac glukan je vrsta prirodnog glukana kvasca ekstrahiranog iz ćelijskog zida Saccharomyces cerevisiae, a zatim modifikovanog karboksimetilom da bi se dobila polisaharidna supstanca topljiva u vodi. Ima posebnu trostruku supermikro spiralnu strukturu i prirodan je i učinkovit regulator imunološkog sistema. Može aktivirati sposobnost imunih ćelija kao što su makrofagi i neutrofili, te stimulirati nespecifične odbrambene mehanizme domaćina GG. Može promovirati aktivnost ćelija kože, ojačati proliferaciju i metabolizam ćelija, odgoditi starenje kože i efikasno popraviti kožu. To je nova vrsta sredstva za popravljanje kože. Može se koristiti u šamponima, gelovima za tuširanje, kremama za sunčanje, maskama za lice i drugim proizvodima za postizanje efekata antiinfekcije, zračenja i jačanja imuniteta, štiteći tako kožu od vanjskih agresija.


Upotreba funkcije:


1. Poboljšajte vlastitu imunološku zaštitnu funkciju kože&# 39 (zaštitite Langehanove stanice)

2. Zaštitite i podmladite kožu

3. Antioksidacija kože, sprečavanje stvaranja slobodnih radikala i sprečavanje UV oštećenja

4. Povećajte otpornost kože na iritaciju, aktivirajte aktivnost ćelija i oslabite oštećenje površinski aktivnih sastojaka na koži

5. Dobra hidratantna svojstva mogu poboljšati elastičnost kože

6. Poboljšajte teksturu kože, smanjite bore i poboljšajte zategnutost kože

7. Smanjite učestalost eritema i pospješite zacjeljivanje rana