Prednosti Ginseng ekstrakt

Prednosti Ginseng ekstrakt


Azijski ginseng ima povijest od biljnih koristi unatrag više od 5000 godina. To je jedan od najviše cijenjen biljnih lijekova u Orijent, gdje je stekao gotovo čaroban ugled za bitak u mogućnosti za promicanje zdravlja, tjelesne snage i također produžiti život. Roda ime Panax je izvedeno od Grčke riječi značenje "panaceja" ili "all-healing"; vrsta ginsenga je rekao da znači "čudo svijeta". Obje odredbe odnose ljekovita vrline biljke. U posljednjih deset godina stekao popularnost na zapadu i postoji opsežna literatura na blagotvorno djelovanje ginsenga i sastojaka.


Prednosti za zdravlje


Nedavni izvještaji na farmakologiju ginsenga pokazuju širok spektar efekata, uključujući utjecaj na središnji živčani sustav, endokrini i adrenokortikalne sustavi, Interna, organi, metabolizam, krvni tlak i šećerom, gonadotropni aktivnost, stanični starenje, Tumori, i stres. Ginseng se pojavljuje smanjiti stres, povećati seksualnu aktivnost i olakšati parenja kod laboratorijskih životinja. Biljka je prijavljena toksične odlagati opstanak vrijeme tijekom srčani zastoj. To je izvijestio da pokazuju hipoglikemijsko djelovanje. Azijski ginseng također prepoznat kako bi zaštitili od 2,3,7,8-tetrachloro-di-benzo-di-p-DIOXIN izaziva testisa oštećenja testisa. Ovaj poseban Dioksin je najopasniji možda najotrovnije kemijske grupe poznate nauci. Dioksini su poznati da uzrokuju rak kod ljudi.

Ginseng je naveden kao koristan u liječenju anemije, raka, depresije, dijabetesa, umora, hipertenzije, nesanica, šok, efekte zračenja, djelovanje morfija i kokain korištenja, okoliša, fizički i psihički stres i kronične bolesti. Priča se da djeluje kao stimulans, promovirati izdržljivost, povećati životni vijek, opuštanje živčanog sustava, poboljšanje mentalne svijesti, poticanje odgovarajuće hormonalne funkcije, poboljšati razine lipida, niži kolesterol, poboljšati rast živaca i povećati otpornost na bolesti. To je bio korišten za povećanje apetita i tjelesne energije, regulirati menstruacije, olakšati porođaj, povećati plodnost žene i liječenje parodontne bolesti.


Ginsenosides su raznolika skupina steroidal saponini, koja demonstrira sposobnost za ciljanje bezbroj tkiva, stvarajući niz farmakoloških reakcija. Međutim, mnoge mehanizme ginsenoside aktivnosti još uvijek nepoznat. Od ginsenosides i ostali sastojci ginsenga proizvesti učinke koji se razlikuju jedni od drugih, a jedan ginsenoside inicira više akcija u istom tkivu, Ukupni farmakologija ginsenga je ostalo izuzetno složen i ezoterija.