Neki od srca zdravu hranu koju želite jesti

Neki od srca zdravu hranu da ti i #39; ll žele jesti


Šta zobene pahuljice, grah i skinless piletina imaju zajedničko? Su svim srcem zdravu hranu, ali nemoj puno mučiti nepce. Srećom, prehrane za zdravlje srca ne znači doživotnu blagu hranu ili dosadna okusa.

Razmišljajući izvan okvira Zobenu kašu, može reinvent jelu zadržavajući srce zdravlje vrh uma.

To je važno za svakoga jer bolest srca — koji uključuje moždanog udara i drugih kardiovaskularnih bolesti — je broj 1 uzrok smrti u Sjedinjenim Državama, prema American Heart Association.

Spominješ jelo je jedan od najboljih načina za održavanje zdravlja srca. S ovih 10 srce zdravu hranu, neće smetati Sjedaš da zdrav obrok koji podržava najteži rad mišića u vašem tijelu.


Bobice


Grickanje borovnice i jagode, vaše srce će vam zahvaliti. Jedući tri ili više obroka ove bobice tjedno, žene mogu smanjiti rizik od srčanog udara za 32 posto, prema časopisu "Cirkulacija".

Nicali zrna Engleske muffine


Ezekiel 4,9 Proklijala zrna Lana English Muffins su s srce Zdravo laneno sjeme pun omega 3 i 6 bitnih masnih kiselina. Samo ih pop u toster za bogate pun oraha okus koji uzbuđuje nepce! Proklijala kako bi se povećala prehranu i probavljivost, svaki kolač pruža impresivnu količinu biljnih proteina, previše.


Krumpir


Krumpir se loš rap što je škrob, ali zapravo su pozitivni dio srce zdrave prehrane. Bogat kalijem, krumpir može pomoći niži krvni tlak. Ne zaboravite izbjegavati prženje krumpira i pokušajte pečenje ili kuhanje umjesto toga.


Tofu


U potrazi za veliki mesa alternativa? Jer tofu je proizveden od sojinog proteina, vjeruje se da pomogne niže razine lošeg kolesterola (LDL), što je fantastično za srce-zdrave prehrane. Istražite nove recepte ili ga koristiti kao zamjena za trenutne favorite.


Crno vino


Kažu klicati za dobro zdravlje srca uz čašu crnog vina. Mayo Clinic bilješke alkohola i antioksidansi u crnom vinu može pomoći spriječiti bolest srca povećanjem razine kolesterola dobar kolesterol (HDL) i štiti od oštećenja arterija.


Špinat

Popaj je bio u pravu-špinat je nevjerojatna hrana taj omot srce zdrave udarac. Pun je vitamina, vlakana i karotenoidi koji djeluju kao antioksidansi, špinat je zli, zelena superhrana. Dodati sendviče, salate i smoothies redovito.Čokolada


Imam šećer zub? Upuštati dok poboljšanje vaše srce. Kvadrat-dva tamne čokolade može biti dobra za vaše srce, samo provjerite je li bar 70% kakaa ili više.


Losos


To je lako rezati na potrošnji crvenog mesa sa svestran lososa. Mesni gustoći je zadovoljavajući istovremeno nudeći bezbroj mogućnosti za Roštiljanje, parenje ili pečenje. Učitava s omega-3 masne kiseline, losos Učinit će vaše srce skakati od sreće.

Rajčica


Prepuna likopen, vitamin C i Alfa - i Beta-karotena, rajčice su pametni dodatak to srce-zdrav obrok.


Jesti ih svjež ili sušen na suncu uživati u brojnim prednostima.