SC (proizvodnje hrane dozvola) u procesu

SC (proizvodnje hrane dozvola)

Risun Bio-Tech Inc je već počinje da važi za SC (prehrambeni dozvole za proizvodnju), sve je u toku, uskoro ćemo dobiti SC.

Što je SC?

SC je proizvodnje hrane dozvole. Državne uprave za hranu i lijekove (FDA) izdala propise o upravljanju odobrenja za proizvodnju hrane (od 1. listopada 2015. godine). U četvrtom poglavlju dozvole administracije Član 29 odredbe: hrana broj licencu za proizvodnju SC ( 'proizvodnju' kineske fonetske abecede), i 14 znamenki.

Državne uprave za hranu i lijekove (FDA) izdala propise o upravljanju odobrenja za proizvodnju hrane (od 1. listopada 2015. godine). U četvrtom upravljanje poglavlje licence je navedeno u članku 29: broj licencu za proizvodnju hrane SC (kratica kineske fonetske abecede "proizvodnju") i 14 znamenki. Brojevi s lijeva na desno u red kako slijedi: kategoriji kodiranje tri hrane, dvije pokrajine (autonomne regije i općine direktno ispod centralne vlade) kod (prizemlje), dva grada, dvije županije (područje) kod, četiri kod reda, jedan ček koda.

Od prošle godine, obrađene smo da se prijave za SC, a mi smo to uradili i. Pripremili smo mnogo dokumenata za reviziju. Sada je sve u procesu, nadam se da ćemo će dobiti SC u najkraćem mogućem roku.

Kao što smo već spomenuli, već smo dobili certifikat Košer prošlog mjeseca, da bih sve ide glatko kao što je košer certifikat prijavljen.

Molimo pričekajte za naše dobre vijesti, nakon koje smo dobili vijest, odmah ćemo ažurirati.