Biljnim Ekstraktima Pull kineske Medicine rastom Vanjskotrgovinski robu u našoj zemlji

Biljnim ekstraktima povući kineske medicine rastom roba stranih trgovina u našoj zemlji

U 2010, izvoz dostigao nas 500 milijuna dolara u prvom tromjesečju od biljnih ekstrakta u obzir za tradicionalne kineske medicine (TCM) za 60% od ukupnog uvoza i izvoza roba, na prošlu godinu povećanje od 37,4%; Uvoz i izvoz volumena pojaviti i veći rast, povećani 45% godine-na-year。

Kao svijet robnog uvoza i izvoza trgovini predstaviti stanje oporavka, tradicionalne kineske medicine u Kini uvoz i izvoz robe ali takođe pokazuju očite znakove oporavka. U prvom kvartalu ove godine, kineska medicina robnog uvoza i izvoza iznosila je da 870 milijuna dolara, u usporedbi sa 33,5% povećanje; Povećan izvoz 690 miliona dolara, 40,3% na godišnjem.

Takav snažan rast je rijedak fenomen u posljednjih nekoliko godina. Među njima, ekstrakt tradicionalne kineske medicine (TCM) za 60% udjela ukupne cijene robe uvoz i izvoz, postati glavno napajanje privlačnih kineske tradicionalne medicine roba uvoz i izvoz porast.

Ukupan izvoz prosjek lagano pad izvoza i stalnog povećanja

Prema statističkim podacima kineske carinske podatke, u prvom kvartalu ove godine, Kina je izvoz do nas 500 milijuna dolara u tvornici ekstrakata u 57.2% od ukupne cijene robe uvoz i izvoz kineske tradicionalne medicine, na prošlu godinu povećanje od 37,4%; Uvoz i izvoz volumena pojaviti i veći rast, povećana 45,0% na godišnjem.

n u prvom tromjesečju ove godine, biljni ekstrakti izvoz i dalje zadržati stalan rast izvoza je 440 milijuna dolara, 44,3% povećanje u odnosu na prethodnu godinu, 63,7% od izvoza robe kineske medicine; Izvoz količina 27000 tona, 52,3% povećanje u odnosu na isto; Prosječne izvozne cijene neznatno pao, smanjite 5,3% na godišnjem.

I biljnih ekstrakata uvoz 57.338 milijuna dolara, u usporedbi sa samo 0,6% povećanje, 32,1% uvoza roba kineske medicine; Uvoz količina iznosi 3630.3 tona, na prošlu godinu povećanje od 6,7%; Prosječna uvoznih cijena pao malo, smanjiti 5,6% na godišnjem.