Ekstrakt biljke i biljni ekstrakt

Što je ekstrakt biljke?

Ekstrakt biljke se odnosi na korištenje odgovarajućih otapala ili načine iz biljke (biljke sve ili dio) i za vađenje sirovina ili obradi materijala se može koristiti za zdravstvene, farmaceutske industrije, prehrambene industrije, kozmetička industrija, industrija i ostala industrija.

Definicija proizvoda

Biljni ekstrakti su biljke kao sirovine, u skladu sa trebate kupiti iskoristiti konačni proizvod ekstrakt poslije fizičke i kemijske ekstrakcije i razdvajanja postupka, a koncentracija u tvornici usmjerena dobiti jedan ili više učinkovite komponente, bez promjene njegove strukture i formiranje učinkovite komponente proizvoda. Prema različitim biljka ekstrakt sastojci obrazac glikozidi, kiseline, polifenola, polisaharid, flavonoidi, terpenoidi, alkaloidi itd.; prema osobinama drugačije, možemo podijeliti na biljno ulje, ekstrakt, prah, leća itd...

Tržište ponude i potražnje

Postoje mnoge različite vrste biljnih ekstrakata, ponude i potražnje tih proizvoda ovisi o godini i razni tržište faktora.

(1). Utjecaj opskrbe proizvoda

Jer sirovina biljnih ekstrakata industrije za poljoprivredu i šumarstvo proizvode, lako utječe vremenska prognoza, biljne bolesti i štetočine, sadnju području i drugi faktori, sirovina nabavna cijena i broj različitih Fluktuacija, kolebanja cijena sirovina sastoji od prirodnih biljnih ekstrakata cijene proizvoda, proizvodnja će imati određeni stupanj promjena , javlja neravnoteža ponude i potražnje tržišta.

(2). Utjecaj potražnje tržišta

Većina proizvođača imaju ograničeno razumijevanje prekomorske tržištu potražnje, nedostatak znanstvene i dugoročna tržišna potražnja za precizan sud. Kada proizvod tržišne potražnje je dobar, na tržištu će biti u kratkom opskrbe neravnotežu u kratkom roku, ali uz širenje tržišnih informacija, veliki broj preduzeća će postaviti ponavlja proizvodnje, što je rezultiralo u proizvod prenapajati.

Opis proizvoda

Biljka ekstrakt industrija se razvila u posljednjih 20 godina, je također nastajanju industrije u medicini, finih kemikalija, poljoprivredna industrija.

Od 1. travanj 2005, Ministarstvo trgovine je provodi šest preporučenih standarda za vanjsku trgovinu i Gospodarsku suradnju. Tih šest kriterija: < Sv.Ivana Wort ekstrakt >, < crvene djeteline ekstrakt >, < ekstrakt korijena valerijane, > <Angelica ekstrakt, > <Citrus Aurantium ekstrakt > i < vanjske trgovine za ljekovito bilje i izrada zeleni industrijski standard >. Ministarstvo trgovine sad-a za implementaciju šest preporuka za vanjsku trgovinu i ekonomske industrijskim standardima kao napredak, odaberite veliku količinu izvoza od biljnih ekstrakata za razvoj vanjske trgovine standarda.