Ekstrakt biljka pomaže smanjiti dijeta

Ekstrakt biljka pomaže smanjiti dijeta


Kivi istraživači su eksperimentiranje s ekstraktom gorke biljke razvile potencijalnih apetit suppressant, rekli su pretilost međunarodne konferencije.

Oni nisu po imenu biljka ali predstavio rezultate testa do vrha europske Pretilosti u Švedskoj, pokazuje da uzimanje kapsule koje sadrže biljke ekstrakt, Amarasate, je bio povezan s naknadno konzumiranje manje kilojoule.

Eksperiment je učinjeno u 19 ljudi normalne težine. Tri dana liječenja, nakon Posta preko noći, standardizirani doručkovao i uzeo kapsule u 11.

Sudionici dali aktivne kapsule konzumira na prosječno 911 kilojoule manje za ručak i 944kJ manje grickalica.

U 2008/09, Novi Zeland odrasli prehrana istraživanje pokazalo medijan dnevni energetski unos je 10, 380kJ za muškarce i 7448kJ za žene.

Amarasate, opisao kao "gorka kočnice", je razvijen od strane istraživača iz biljke i hrana istraživanje i Auckland University i oni su registrirani zaštitni znak za proizvod.

"Aktivaciju gorka kočionim mehanizmom od gorke biljne ekstrakte može stimulirati oslobađanje crijeva peptid hormona koji su uključeni u regulaciju apetita i potisnuti naknadno hranjenja ponašanja u zdravih muškaraca," kažu.