Origano ekstrakt je moćan Antimikrobno

Origano ekstrakt je na snažan Antimikrobni

Studije su pokazale svoju korisnost protiv candide albicans, aspergillus plijesni, staph infekcije, vaginalne infekcije, pseudomonas i listerija. Studija temelji na US Department of Agriculture pokazala eteričnih ulja predstavljen antimikrobne aktivnosti protiv salmonele i E.coli. Druga istraživanja drži isti, navodeći da je origano ulje je snažan antimikrobni da nego može biti upotrijebljen za očuvanje namirnica. Studije iz u odjelu hrane znanosti na sveučilištu u algarve i University of Tennessee pronašao slične rezultate za origano je antibakterijsko djelovanje na patogene klice.

Nedavna studija iz odjela za fiziologiju i Biofiziku na Georgetown University Medical Center, izjavio je sljedeće u odnosu na ulogu eteričnih ulja za infekcije:

Laparoskopske antimikrobnih sredstava morao spriječiti i prevladati teške bakterijske, virusne i gljivične infekcije. Na temelju ranijih iskustava i druge, smo postulirao biljnih eteričnih ulja, kao što su one od origanum nude takve mogućnosti.

U članku objavljenom na Science Daily, bitno ekstrakt je utvrđeno da je učinkovit u ubijanju bakterija Staphylococcus. Također je jednako učinkovit u svojim klica ubijanje sposobnosti kao zajednički recept antibiotika.

Druga studija objavljena u časopisu, Experimental i Toksikološko patologije našao origano ekstrakt može smanjiti negativne učinke izazvane kolitis štakora i otvara vrata za nove ideje za svoju korist u debelo crijevo i jetru.