Nova istraživanja dokaze Amla voće snažnim Dobrobitima za zdravlje

Nova istraživanja dokaze amla voće snažnim dobrobitima za zdravlje


Lijek za znanstveno istražena, funkcionalni sastojak koja je pogodna za širok spektar hrane, pića i dopuniti aplikacijama. Nova Klinička istraživanja objavljena u časopisu British Journal of Nutrition daje znanstveno mehanistički osnovu za tradicionalna upotreba je amla voće u anti-upalni i antikoagulantnu aktivnost.

Po prvi put, istraživanje procjenjuje potencijal iskoristiti SunAmla amla voćni ekstrakt za liječenje ili prevenciju kardiovaskularnih poremećaja.  Jadni endotelnih stanica funkcija je bio povezan s hipertenzijom, arterijske i venske tromboze i artherosclerosis.  Mjereni su učinci amla voćni ekstrakt in vitro na aktivaciji lipopolisaharidom (LPS)-inducirana tkiva faktor izraza u iz pupkovine ljudskih endotelnih stanica.  Osim toga, LP-inducirana endotoxaemia štakor model je bio naviknut procijeniti anti-upalni učinci amla voćni ekstrakt in vivo.

Amla voćni ekstrakt značajno smanjen LP-inducirana tkiva faktor izraz i, leukocita adhezije model upale, značajno smanjena LP-inducirana adhezije mijelomonocitnog ljudskih stanica na endotelne stanice ljudskog pupčane vene. U modelu LP-inducirana endotoxaemia štakor, oralna Primjena amla voćni ekstrakt značajno smanjio koncentracije pro-upalni Citokini u usporedbi s kontrolnom skupinom. Kombinirani anti-upalni i antikoagulantne aktivnosti amla može pomoći spriječiti i liječiti razne krvožilni poremećaji uključujući tromboze i jadni krvni tlak.

U Ayurvedi, amla je moćan rasayane za liječenje i prevenciju upalnih bolesti.  Metabolički, probavni i imunološki funkcije također imati koristi od prirodnih svojstava je amla.  SunAmla nudi moćna kombinacija nutrijenata uključujući vitamin C, polifenoli gallic kiseline i elaginska kiselina, minerala, vlakana, proteina i aminokiselina i složenih strukturiranih tanini priznaje za svoje antioksidativno, anti-kancerogene, cytoprotective, anti-dijabetes i antimikrobna svojstva.
Josef Skrna, direktor u Taiyo GmbH je rekao: "SunAmla se isporučuje s visoko bioavailable obrasca olakšano Vitalne komponente.  Ovaj prirodni amla voćni ekstrakt je Idealna za proizvođače u potrazi za razvoj proizvoda za podršku kardiovaskularnog zdravlja, kao i probavni i imunološki zdravlja i opće dobrobiti."

SunAmla je vodotopljivi prašak proizvodi ekstrakcijom blage vode, bez korištenja otapala, a GMO i glutena.  Odobren je za uporabu u prehrani u Europi.  SunAmla je ugodan voćni okus je dobro prilagođen za dodatke prehrani i širok spektar hrane uključuje prehrambene trake, spreman da miješati pića, žitarice, jogurti, marmelade i sladoled.  Proizvodi iz člana Taiyo portfelja dostupni diljem Europe putem Taiyo GmbH, europska podružnica Taiyo Kagaku.