Mangostin ekstrakt može spriječiti zatvor

Mangostin može spriječiti zatvor


Nedavno, postoje mnoge hronične bolesti se događa, kao što su zatvor, posebno za djecu. tako da se suočava ova situacija, mango, Dandelionroot čaj, Nettleleaf (Nettleleaf) čaj ekstrakt može spriječiti zatvor. glavni uvod kako slijedi:

mangostin

Mangostin je Cucurbitaceae višegodišnja loza, Guangxi Guilin poznati specijalitet, jedan od Guilin Sambo, u posljednjih nekoliko godina je identitet prirodnih zaslađivača preplavile svijet. U stvari, Mangostin je tradicionalni kineski biljni lijek, već dugo se koristi stotinama godina. Mangostin cool, slatko, s topline i pluća, Caldera laksativ, otok i efekt hemostaza, obično se koristi u plućima suvi kašalj, bol u grlu suptilan, crijevnih suho zatvor. Uzmite dva Mangostin, meso i sjemenke da se probije, Ukuvano, prije odlaska u krevet, može osloboditi senilna zatvor. Osim toga, Mangostin visoke slast, niskokalorični, vrlo pogodan za pretilih i dijabetičare jesti.

Dandelionroot čaj

Referenca na maslačak, može biti mnogo ljudi prvo pomislio je maslačak sjeme leti prekrasna slika, u stvari, maslačak ili kineski biljni lijek je dobar i praktičan biljnih sastojaka. Maslačak korijenje i lišće su bogate vitaminima i mineralima, suho i izrezati čaj, imaju ulogu jačanja jetre, tako da maslačak u Evropi ", bedworm trava", rekao je. Maslačak je još jedan magičan efekt je za ublažavanje loše probave, ublažavanje zatvor. "Zbornik Materia Medica" snima maslačak može zagrijati detoksikacija, otrov hranu, eliminirati zlo otoka.

Nettleleaf (Nettleleaf) čaj

Koprive lišće se može opisati kao bogat mogućnostima biljka sastojaka, "Shan Hai Jing" evidencija, tu su trave Yan, njegov oblik, kao što su葌, i Fang Huanghua Akira, kao što su ljiljan drva, ime Xun trava, The It kaže se da Xun trava je kopriva trava, ovdje je o svojoj ljepoti efekt. Kopriva ostavlja bogat vitaminima, koristite je čaj, doprinose metabolizam, čime se promoviše probavu, osloboditi zatvor, poboljšati stanje kože.

Nadajući se oni prirodni biljni ekstrakt u prahu može pomoći ljudima spriječiti zatvor.

mangosteen_ 副本 .jpg