Inulin se može dodati jogurt da se poveća Taste

inulin se mogu dodati u jogurt da se poveća Taste


Inulin u industriji da postane probiotik hranu, koja je u odnosu na probiotici sastojaka će učiniti sve napore kako bi se osiguralo da se nakon oralnog uzimanja na trakta da igraju aktivnost, inulin nije slučaj, inulin se definira kao prirodni Prebiotici, ljudsko tijelo neposredno nakon uzimanja za poboljšanje broj crijevnih probiotika, Kina zdravlje proizvoda na tržištu terminal ima samo jak interes u inulin i postepeno počeli da traže odgovarajući koncept razvoja zdravstvenog proizvoda. Na međunarodnom tržištu, dodajte inulin pića, instant prehrambenih proizvoda, peciva, slatkiša i mliječni proizvodi obiluju.

Singapur Juice Marka MarigoldPeel Fresh je razvio Juice pića proizvod koji dodaje krizantema prebiotika. Inulin je vrlo pogodan za dodavanje sastojaka kao napitak, kao formula pića za poboljšanje nutritivne učinak proizvoda. Lako napraviti zdravlje krajnjeg proizvoda atribute da dobiju svijesti potrošača.

Inulin će biti dodan u pastu i drugih vegetarijanskih proizvoda, ali i neke istraživanja preduzeća, jer je i efikasna i inulin zamjena efekat u prahu kako bi se poboljšala okus proizvoda, i poboljšati nutritivni efikasnost proizvoda. Postoje i međunarodne kompanije koje dodaju inulina na kruh i drugih pekarskih proizvoda, uključujući doručak stubovi za ured radnika, za potrošače da se stvori više zgodan prirodni prebiotik unos puteve.

Pažljivi čitaoci mogu naći da su neki za svaku godinu (osim za bebu i formula mlijeko u prahu) u mlijeko u prahu je jasno označen sa dodatkom inulina prirodnih prebiotika, a neke nacionalne etiketama proizvoda, pa čak i posebna uputstva jasno označena učinak inulin The

Inulin će biti dodan u bombone, može se reći da su neki od inovativnih ponašanja preduzeća, i ponovno s obzirom na slatkiše kao zdrave hrane, osim vrijednosti slobodnog vremena. Pojavio se mnoge zemlje na tržištu dodati krizantema čokoladnih proizvoda, odgovor tržišta je sasvim dobro.