Kemferola

Kemferola
Detalji o proizvodu

Risun Bio-Tech Inc je jedan od vodećih proizvođača kemferola i dobavljači dobrodošlicu kupiti tvornicu opskrbe čisti prirodni i 100% prirodne robigenin, rhamnolutein, pelargidenolon, kaempferia galanga L. niske cijene i visoke kvalitete.

Kemferola

Drugi naziv: galanga Kaempferia L.; Robigenin; Rhamnolutein; Pelargidenolon

3, 4', 5, 7-Tetrahydroxyflavone;

3,5,7-Trihydroxy-2-(4-hydroxyphenyl)-4H-1-benzopyran-4-one

Specifikacije: Kaempferol98%

Izgled: Svijetlo žuti Kristal u prahu.

Testiranje metoda: HPLC

CAS BROJ: 520-18-3

EINECS BROJ: 208-287-6

Molekularne formule: C15H10O6

Molekularna težina: 286.24

Zdravstvene beneficije:

Keampferol je snažan antioksidans i pomaže u sprečavanju oksidativnih oštećenja stanica, lipida i DNA. Kemferola čini za Sprečavanje arterioskleroze inhibira oksidaciju lipoproteina niske gustoće i formiranje trombocita u krvi. Studije su također potvrdili da kemferola djeluje kao kemopreventivna agent, što znači da inhibira nastanak stanica raka.

Flavonoidi kemferola i kvercetina čini se da djeluju sinergistički u smanjenju proliferacije stanica raka, što znači da su Kombinirani tretmani s kvercetina i kemferola učinkovitiji od dodatni učinci svakog flavonoidnih. Ovo je zaključak iz studije po ML Ackland et al (u Vivo, Veljača 2005.) pod nazivom "Sinergističko antiproliferativne akcija flavonole quercitin i kemferola u staničnim kulturan ljudski rak" ".

Kemferola može pomoći u borbi protiv raka jer smanjuje otpornost stanica raka da lijekovi protiv raka kao što su vinbalstine i paklitakselom.


Hot Tags: kemferola, robigenin, rhamnolutein, pelargidenolon, kaempferia galanga L., Proizvođači, dobavljači, kupi, nisku cijenu, kvalitetan, tvornice ponude, čista prirodna, 100% prirodni
Upit

You Might Also Like