Dok divlje sjeme Žižule je prava zvijezda od kineski biljni sedativi

na patke divlje žižuledjelovati


Risun Bio-Tech Inc je jedan od vodećih proizvođača ekstrakt divlje žižula i dobavljači dobrodošlicu kupiti tvornicu opskrbe čisti prirodni i 100% prirodnim jujuboside A niske cijene i visoke kvalitete.

Ekstrakt divlje

Naziv proizvoda: Žižula ekstrakt divlje

Botanički izvor: Slijede Ziziphus jujuba Mill

Dio koristi: sjeme

Izgled: Smeđa fini prah.

Specifikacije: 0.18% Jujubosides (HPLC); 2% Jujubosides(UV)

Testiranje metoda: HPLC / UV

znanosti traži:

The Wild Žižula biljka je sjeme iz plod podvrste Zizyphus jujuba var. spinosa (također precizirao slijede Ziziphus), što je trnovit listopadni drveta porijeklom iz Jugoistočne Azije. Sjeme je uklonjen iz zrelih drupe prikupljeni tijekom kasne jeseni i rane zime i suši na suncu. "Kiselo datuma sjeme" ili "Suanzaoren" se vjeruje u tradicionalne kineske Medicine da najbolje bilje u TCM repertoar za smirivanje poremećena "shen" (duha) sa simptomima Živčane iscrpljenosti, umora, razdražljivosti i nesanice. Klasificiran kao nutritivna sedativ, to smiruje um, opušta i hrani mišiće, hrani krvlju, slezenu i jetru, pomaže u očuvanju energije, i analgetik.

Znanstvena istraživanja sa životinjama su pokazala divlje Zizyphus sjeme imati protiv tjeskobe i hipnotičke učinke, uzrokujući smanjenje u brzini uvjetovanog refleksa, smanjenje hiperaktivnosti i sniženje krvnog tlaka. Oralna Primjena uvarak biljke dugotrajno natrij pentobarbitalom inducirana sna u miševa i značajno izazvao subthreshold dozu sodium thiopental izazvati anestezija u kunića. U kliničkih studija, značajni umiruju učinci Zizyphus utvrđeno je da mjerljivo poveæavaju istodobne primjene lijeka tranquilizing droge.

Ziziphus spinosa Hu Semen Ziziphi Spinosae

Ostali učinci divlje Žižule sjeme proširuju njegovo smirivanje i sna izaziva učinke, otkriva potencijal za dodatne proizvode aplikacije. Zbog svojih mišića opuštajući učinak, biljke se ponekad koristi kao antiepileptici. Ispitivanja na životinjama su pokazali učinkovitost u smanjenju osjećaj boli i povećanje tolerancije boli, nadalje argumentirajući svoje koristi kao analgetik. Biljka mogla biti korisna u proizvode za artritis, bolovi u leđima, glavobolja ili bilo koju vrstu bol koja ometa san. Osim toga, za one s hipertenzijom, sjeme divljih Žižula je pokazala da proizvesti značajne, uporno i dugotrajno sniženja krvnog tlaka.

Phytocompounds našao u značajnim količinama u divlje Žižule sjeme su triterpeni, saponini, jujubosides A i B, flavone glikozidi i ferulic kiselina. Triterpeni sastojci uključuju betulinic kiseline, betulin, ceanothic kiselina, alphitolic kiselina i daucosterol. Mesnate plodove okolnih sjeme također sadrži sadržajem triterpenskih saponina i ima sedativni učinak, ali efekti su blaži nego oni iz sjemena.

Divlje Žižule mogu se koristiti sami ili u kontekstu formulu. Poznati TCM Zizyphus formulu, "Suanzaoren Tang", koja sadrži umirujuće bilje poput Poria cocos, potvrđena znanstveno u njegovoj sposobnosti za liječenje nesanice i nemira.

Dok divlje sjeme Žižule je prava zvijezda kineski biljni sedativa, proizvod programeri koji traže alternative treba biti oprezan da ne gledaju kineske kapica (Scutellaria baicalensis), koja sadrži među najviše razine prirodno nastaju melatonina, i ima sastojaka vežu za benzodiazepinski Receptori (Xanax?, Valium?, ili Restoril? su smirenje benzodiazepinski klase). Još jedan moćan opuštajuće i adaptogena biljka je "shen" tonik Reishi gljiva


Zdravstvene beneficije:

1. divlja ekstrakt može pomoći dobar san i školjka. To može poboljšati kvalitetu spavanja i

može se koristiti liječenje depresije.

2. divlja ekstrakt također ima funkciju eclampisa inhibitora i niske tjelesne temperature

3. divlji ekstrakt za kardiovaskularni sustav, to je dobar cardiotonic i također imaju pozitivan

efekt za proširenje mikrovaskularnih promjera.

4.koristi i farmakologiju

CNS: Žižula se koristi tradicionalno kao anksiolitike i sedative. Životinja eksperimenata koristeći saponina jujuboside i flavonoidi iz voća, kao i sjeme ekstrakt, pokazalo smanjenje u anksioznost, oštećena koordinacija i reakcija, i istaknut barbiturat inducirane hipnotičke učinke.

U biljke projekcije vježbe, oleamide od žižula ekstrakt za 3 tjedna atenuiranih skopolaminom-uvjetovane amnezije u miševa. Ulogu u kognitivne funkcije jetre poremećaji, kao što su to vidjeli u Alzheimerova bolest, je predloženo, kao što je ekstrakt čini se povećati Aktivacija smanjenjeaktivnosti.

Rak: Studije koristeći specifičan saponini, kao etilni acetat i voda ekstrakata voća i kora, istražili potencijalne citotoksičnost žižule. Apoptoza i uhićenja diferencijalna staničnog ciklusa predložio da bude odgovoran za dozi ovisno smanjenje stanična viabilnost. Djelovanje protiv određenih staničnih linija ljudskog karcinoma dokazana in vitro.

Probavnog sustava: Žižula voće je tradicionalno korišten kao tijesto, pire ili juhe za poboljšanje probave. Pokusi na životinjama, ekstrakt smanjen GI tranzitnog vremena i povećan sadržaj fekalne vlage. Povećane masne kiseline koncentracije u crijevo i smanjena fekalna amonijaka i bakterijski enzim aktivnost u izmetu bile su također mjerene.

U malom (N = 50) klinički sudska istraga, simptomi bolesnika s idiopatskom kronični zatvor usavršava i dnevna Potrošnja od žižula ekstrakt (prosjek, 20 kapi dnevno) u odnosu na placebo. Zbog praktičnih pitanja, GI tranzit puta nisu mjereni u radnoj.  Ekstrakt može ponuditi siguran prirodni laksativ opcija.