Čisti Natuaral ekstrakt---Arbutin

Arbutin

Drugi naziv: Alfa Arbutin; Ekstrakta medvjetke; 4-Hydroxyphenyl-beta-D-glucopyranoside;

p-Arbutin;

Specifikacije: Osthole 98%

Izgled: Bijeli kristalni prah.

Testiranje metoda: HPLC

CAS BROJ: 497-76-7

EINECS BROJ: 207-850-3

Molekularne formule: C12H16O7

Molekularna težina: 272.25


Zdravstvene beneficije:

Arbutin je aktivna tvar potječe od prirodne biljke koje se mogu krečiti i Olakšaj kože.

Alfa Arbutin možete brzo prodrijeti u kožu bez utjecaja na koncentraciju stanične množenja i učinkovito spriječiti aktivnost tirozinaza u kožu i formiranje melanina. Po kombinaciji arbutin sa tirozinaza, raspadanje i izlučivanje melanina su ubrzane, prskanja i fleck može da se izvede vožnja i nema nuspojave nastale.

Alfa Arbutin spada među najsigurnije i najučinkovitije izbjeljivanje materijala koje su popularne u prisutan.

Alfa Arbutin je također najkonkurentnija izbjeljivanje aktivnost u 21.

Arbutin je glikozida; glikoziliranog hidrokinon izvađen iz medvjetke biljka iz roda Arctostaphylos. Inhibira tirozinaza i time sprječava stvaranje melanina. Arbutin se Stoga koristi kao sredstvo za kožu sijeva. Arbutin se nalazi u pšenici, a koncentrirana u koža kruške. Također je pronađena u Bergenia crassifolia. Arbutin je također producirao in vitro kultura Schisandra chinensis.

Medvjetke koji sadrži arbutin, je tradicionalno za liječenje infekcije mokraćnog sustava.


Medvjetke ekstrakt se koristi u kožu sijeva tretmani dizajnirani za dugoročni i redovito korištenje. Aktivni agent u Marki kože sijeva pripreme, to je skuplje nego tradicionalne kože sijeva sastojke kao i hidrokinon, koji je sada zabranjen u mnogim zemljama. In vitro istraživanja ljudskog melanocita izložen arbutin pri koncentracijama ispod 300 μg/mL izvijestio smanjena tirozinaza aktivnost i melanina sadržaja s malo dokaza o citotoksičnost.