Izdvojiti zdravstvene prednosti divlji kesten

ekstrakt zdravstvene prednosti divlji kesten


Zašto je divlji kesten učinkovit?

Divlji kesten sadrži spoj nazvan aescin koja ima nekoliko promatranih potencijalnih prednosti. Istraživanja iz Kine pokazuju taj aescin je otporan na sustavne crvenilo. To nije neuobičajeno za neke spojeve ublažiti crvenilo po suzbijanju imunološkog sustava, budući da to može biti odgovor od imunološkog sustava. Aescin odupire crvenilo i oticanje bez da su imunosupresivne. Aescin i izlagala vrlo jaka antioksidativna aktivnost. Middlesex University u Engleskoj objavio informaciju koja je pokazala da ekstrakt divljeg kestena jednim od najučinkovitijih boraca za slobodni radikali dostupan. Osim toga, Aescin je također saponina, koji je riječ Možda ste čuli prije zajedno s prirodnim sapunom proizvoda. Više nego pružaju čist, prirodni saponini također pomoći Vaskularni sustav čineći manje krhke kapilare. Ovo je vjerojatno da će biti od ogromne kamate osobama koje iskustvo oteklina koja nastaje kad krhke kapilare istjecanje tekućine.


Divlji kesten i zdravlje vena

CVI je stanje u kojem loše funkcioniranje ventila spriječili krvi efikasno kruži od ekstremiteta. Postoje različite uzroci CVI no najčešće uključuju duboku vensku trombozu i pretilosti. CVI se često prepoznaje po svrbež, povećanu nogu pigmentacije, oteklina, proširene vene, i čak i čireva. Najčešći postupak je nositi kompresija čarape. Izrađeni od uske elastične, kompresija čarape učiniti točno kao što njihovo ime implicira, oni stisnuti vene i arterije što smanjuje veličina proširenih vena. To povećava pritisak na arterije i tjera više krvi kruži. Sve to omogućuje manje krvi u bazenu u stopala i noge.

Studije su pokazale da ekstrakt divljeg kestena daje sličan efekt kompresije čarapa i pomaže da se ugovor vene i arterije.  Prema Norveškom liječničkog zbora Journal, ekstrakt sjemena divljeg kestena je naširoko koristi u cijeloj Europi za kronične venske insuficijencije (CVI).  Italijanski sveučilišta Milana izvršio istraživanje pokazalo aescin biti jednako učinkovit kao kompresijsku terapiju za CVI i dodatno, aescin je značajna ne samo za CVI, ali također hemoroida i edem.  Zašto? Na najnižoj razini, ekstrakt sjemena divljeg kestena je mislio da inhibiraju slom kapilarni zid proteina.


Divlji kesten istraživanja

Institut za medicinska Biometrija i medicinske informatike u Njemačkoj sveučilišta u Exeteru pregledan dostupnih informacija i pronašao da dok tradicionalna CVI tretman sastoji se od kompresijsku terapiju, kompresija terapija može biti bolan i osjetljiv na usklađenosti pitanja. U tim slučajevima, oralni lijekovi mogu pružiti najviše obećava outlook i pozitivnosti od scenariju povećava kada se lijekovi su od prirodnih, biljnih izvora poput divljeg kestena. U njihov pregled, istraživači su brzo imajte na umu da simptomi CVI poboljšala koristio ekstrakt divljeg kestena.

Još jedan njemački studija uključene 22 bolesnika s CVI koji su dobili kapsule s ekstraktom aescin ili placebo. Oni koji su uzeli u asescin ekstrakt napomenuo "stiskanje poput" efekt u vidu smanjenog intravaskularnog volumena; podrške argument za divlji kesten koristi za venske problema u nogama.

Na sveučilištu u Oklahomi Health Center znanosti procijeniti različite pristupe za suočavanje sa problemima vena i cirkulaciju. Kompresijsku terapiju i aktuelno kreme su pokazali da se smanji bol i oteklina ali njihov dugoročni program i korist je upitna. Očito, najbolje dugoročno rješenje je adresa moguće uzroke u korijenu, pogotovo ako pretilost ili dijabetes tipa 2 su faktor. Odsutna, istraživači napomenuo da možda biljnih dodataka kao što su divlji kesten ima puno za ponuditi za poboljšanje simptoma potvrdio cvi.


Nadopuni s divlji kesten

Istraživanja u divlji kesten koristi je, srećom, primijetio vrlo malo štetnih nuspojava. Naprotiv, divlji kesten je mislio da se izuzetno siguran i dobro se podnosi kod većine ljudi. Neka istraživanja pokazala da aescin više apsorbira u tijelu tijekom dana nego noć-nešto uzeti u obzir ako vam nadopuniti s divlji kesten.


Ako cirkulacije i vena zdravlje zabrinutost u vašem životu, potičem vas da se popis onoga sebe i utvrditi postoje li faktori možete promijeniti da biste dobili te probleme pod bolju kontrolu. Jedeš li zdrav? Vježbanje vam dovoljno? Gubitak nekoliko kilograma stavio bih te bolje mjesto? Kada je zadnji put Očistili svoje tijelo? Ponekad su to faktori, ponekad oni ne. Bez obzira na to, ako lifestyle izbor ne nađete gdje želite biti Hematrex® sadrži organske divlji kesten i je jedini vena s cirkulacijom podrška dodatak preporučujem.