Opis ekstrakta divljeg kestena

Opis ekstrakta divljeg kestena


Risun Bio-Tech Inc je jedan od vodećih proizvođača ekstrakt divljeg kestena i dobavljači, dobrodošli da kupi tvornicu opskrbe čisti prirodni i 100% prirodne escin aescin, aesculus chinesis bge, cas:6805-41-0 niske cijene i visoke kvalitete.

Detalji proizvoda:

Naziv proizvoda: ekstrakt divljeg kestena

Drugi naziv: Escin; Aescin; Aesculus chinesis Bge

Botanički izvor: Aesculus hippocastanum L.

Dio koristi: sjeme

Izgled: Smeđe do crvenkasto-smeđe boje

Specifikacije:20% aescin HPLC ili UV

CAS broj: escin 6805 41 0

Ispitivanja proizvoda:

Ekstrakt sjemena divljeg kestena (HCSE) je naširoko koristi u Europi zakronični venskiinsuficijencija (CVI), sindrom koji može uključivati nogu oteklina, proširenih vena, legpain, svrbež, i kožnih čireva. Iako tradicionalno preporučljivo za razne medicinsku pomoć uvjete, CVI je jedini uvjet za koje postoje dokazi jaki supportivescientific.

Ekstrakt divljeg kestena je jedan od glavnih proizvoda naše tvrtke. Sve jeproces proizvodnje uključuje ekstrakcija, destilacija, pročišćavanje su pod kontrolom theexperienced radnika.

Divlji kesten sadrži nekolikosadržajem triterpenskih glikozida s aescin uglavnom u sjemenkama. Kumarin glikozidiaesculin,fraxin, i scopolin i njihove odgovarajuće aglikoni, aesculetin, fraxetin i skopoletin, također se nalaze, zajedno sa flavonoidi kao što su quercetrin. Alantoin, leukocijanidin, tanini, a biljka steroli sitosterola, stigmasterol i campesterol također su identificirani. Cijela ekstrakt od divljeg kestena je vjerojatno bolja od izoliranihaescin. Ovo je najčešće previdjeti mehanizam većina bilja. Kombinacija cijela biljka komponente sinergijski često proizvesti vrhunske rezultate u usporedbi sa PROFINJENOG, izolirani aktivni sastojak biljke.

Suđenje studije pokazuju da divlji kesten može također biti od koristiu liječenju plućne uvjete infarkta, embolije i tromboze.


Zdravstvene beneficije:

1. divljeg kestena Ekstrakta ekvidistantnihu liječenju reumatizma ineuralgija, također u rektalni pritužbe i zahemoroidi. Veinotonic i smanji propusnost kapilara (i tako smanjiti proširene vene);Liječenje venskih

insuficijencija; Anti-edemic; Anti-upalni.

2. divlji kesten ekstrakt je pokazao različite pozitivne učinke uključujućinanti-upalne, antioksidans, antiedema, venotonic (korisno za vene) andvasoprotective (zaštitna posuda ili cijevi) akcije.


Korištenje ekstrakta divljeg kestena

1. divlji kesten je biljka. Svoje sjeme, kora, cvijet i listovi se koriste za nagodbu. Divlji kesten sadrži značajne količine otrov zvan esculin i može izazvati smrt ako se jedu sirove.

2. divlji kesten sjeme i list se koriste za liječenjeProširene vene,hemoroide, i natečene vene(upala vena).
3. divlji kesten sjeme se koristi za
proljev,groznica, iProširene prostate.
4. divlji kesten-sjemenke se mogu obrađivati da aktivne kemikalije su odvojeni od njih i koncentrirani. "Izvadak" se koristi za liječenje i
krvproblem cirkulacije zove kronične venske insuficijencije.
5. divlji kesten list se koristi za
ekcem, menstrualnih bolova, oteklina od prijelom kosti i uganuće, mekog tkivakašalj,artritis, ibol u zglobovima.
6. divlji kesten kora grana se koristi za
malarijei dizenterija.
Neki ljudi primjenjuju kora grana divljeg kestena da se
kožazalupusi kožnih čireva.