Prednosti ekstrakta crvene djeteline

Prednosti ekstrakta crvene djeteline


"Govore isključivo sa stajališta Sportska masaža, nema obilježje djetelina pronaći više koristan nego njena ljekovita svojstva," rekao je Laurie kule, vlasnika i CEO od fizičke prednosti, Sportska masaža praksu u New Yorku.


Kula je rekao korisne osobine od crvene djeteline napraviti popularan sastojak u balzama i kožu masti. Njegova svestranost čini fantastičan sastojak u masaža kremama po sebi ili zajedno s drugim biljkama. Arnika, posebno, je veliki dodatak djetelina, prema kule. Zajedno, ove dvije biljke imaju mali ili nikakav miris i nije prenapadan, rekla je.


"Anti-upalni i bolova svojstva crvene djeteline posebno su u koraku s niz ozljeda mekog tkiva viđam svaki dan," kule je rekao.


Utješno i nježna biljka, djetelina obično ne izaziva iritaciju kože, ali ima neke kontraindikacije, kule je rekao.


Jer je bogata izoflavonima crvene djeteline — "kemikalija koje djeluju kao estrogeni i nalaze se u mnogim biljkama," list činjenica napomenuo – nekoliko studija je provedena na crvene djeteline učinak na simptome menopauze, ali dokaze od koristi kao još je neuvjerljiv. Ono što je poznato je da zbog svoje razine izoflavona, crvene djeteline može povećati razine estrogena u tijelu kada se uzima oralno kao dodatak.


Kada se uzima kao dodatak za self-care, osobe osjetljive na estrogen; trudne ili dojilje; ili oni s medicinskim uvjetima može biti pogoršana estrogena treba izbjegavati crvene djeteline. Crvena djetelina je također ima krvi thinning svojstva i može pojačati učinke antikoagulantne lijekove, tako da pojedinci koji su uzimali krv razrjeđivač lijekova trebali izbjegavati korištenje crvene djeteline. Budući da ova biljka ima potencijal da ometaju u jetri sposobnost da obrađuje određeni lijekovi na recept, klijentima uzimanje lijekova svibanj također žele izbjeći crvene djeteline, kao i trebaju klijenti prolaze kroz liječenje raka dojke, budući da ova biljka može komunicirati s rak lijek tamoksifen.