Tajna Fat Burner: Kako indijski Lotos list može pomoći vam prolio funti

Tajna masnih naslaga: kako indijski Lotos list mogu vam pomoći prolio funti


Lotosova lista može pozvati na pamet prekrasna vodeni ljiljan koji živi u vodama Azije otvara svoje latice pozdraviti svaki novi dan. Lotosov cvijet je uređena Keramika, slike i vjerske artefakte diljem svijeta, a vršio je nastup u pisanu riječ tisućljećima. Njegov bratić, Nelumbo Nucifera ili sveto Lotos, također poznat kao kineski arrowroot i Egipatski grah je posve jestiva biljka – od latica za sjeme.


Drevne kulture u Aziji i na Bliskom Istoku su konzumiranje cijela biljka više od 5000 godina, a bez štetnih nuspojava!


Lotosova lista se obično koristi za liječenje:

1. želučane tegobe i nadutost

2. proljev

3. krvarenje Ulkusa

4. problemima cirkulacije

5. menstrualne grčeve i krvarenja

6. gljiva trovanja

7. hemoroidi

8. suvremena medicina je nedavno otkrio i prirodne masnoće-snimač.


Drevni lijekovi u kombinaciji sa moderna znanost

Znanstvenici su uzimanje holistički čudo i spajao ga s prirodno pojavljuje aminokiseline Reguliraju metabolizam i sagorijevanje procesi – kao što su taurin i L-karnitin – vidjeti ako koristi može biti pojačan. Istraživači na odjel za hranu i prehranu u Koreji studirao pretilih miševa hranio visokomasna prehrana manjkava u taurin. Kada ispitanika dobiveni ekstrakt lista lotosa je priprema s toplom vodom i taurin, smanjena njihova Ukupna apsorpcija masti i ugljikohidrata, a Spalili su postojeću mast bržim tempom. Istraživanja pokazuju da taurin nedostatak može stvoriti ciklus pretilosti.


Taurin nosa Snižava masnoće profila:

Taurin je amino kiselina koje vaše tijelo prirodno proizvodi. Ona se nalazi u srčanom mišiću, bela krvna zrnca, i kroz središnji živčani sustav. To je drugi najčešći amino kiselina u tijelu. Kao glavni sastojak ljudske žuč, taurin pomagala u probavu masti i apsorpciju vitamina. Taurin podržava neurološki razvoj. Kada se koriste sami, to je dokazano korisno za dojenčad razvoj (djeca možete samo dobiti kroz majčino mlijeko i dijeta), zdravlje očiju i regulaciji šećera u krvi i gubitak težine kod dijabetičara. Taurin se nalazi prvenstveno u mesu, mliječnim i jaja pa ako Slijedite veganski način života, trebali biste uzeti u obzir dodatak.


Uloga L-Karnitina u masti

L-Karnitin razgrađuje ljudsko salo. To je aminokiselina koja kontrolira metabolizam stvaranja energije iz masnih kiselina i onda pretvoriti tu energiju u upotrebljiv gorivo. To je proizveden u jetri i smješteni na srce, mozak i mišiće. Vašem tijelu možda treba više L-Karnitina nego što može proizvesti. Govedine, svinjetine, mliječnih proizvoda i avokado su bogate amino kiselina.


Savršen tim

U kombinaciji sa lotosova lista, ovi spojevi Pokazali su nevjerojatne rezultate u odnosu na pretilost, rastuća epidemija u zapadnom svijetu koji mogu dovesti do bolesti srca, dijabetesa, mentalnih poremećaja i probavni problemi u ime nekoliko. Međutim, kada se L-Karnitin i taurin spajaju, učinak je još veći. Znanstvenici vjeruju da početni rezultati ukazuju na potencijal za liječenje i Sprječavanje pretilosti i bolesti vezanih uz pretilost. Lotosova lista je dostupna u obliku dopuna. Također možete koristiti osušeni listovi napraviti čaj: strme u Kipuće vruće vode za najmanje 3-4 sata. Budite svjesni lotosova lista ima neznatno gorak okus. Lotosova lista može povećati krvarenje, pa biti siguran ček sa vašim pedijatrom prije uzimanja lotosova lista ako imate poremećaj krvarenja. Ne samo lijepo lice, lotosova lista mogla biti zdrave težine gubitak poticaj potrazi za.