Jujube za spavanje i zdravlje

Ovo prirodno voće pojačava san, olakšava tjeskobu, pomaže u probavi i štiti od bolesti. Jujube je gusto prepuna hranjivih sastojaka - toliko da se jujube stoljećima koristi u tradicionalnoj medicini, kao prirodni lijek za liječenje nesanice, tjeskobe, probavnih tegoba, i boli. A sojin jujube je efikasni sastojak sjemena jujube, naučimo zajedno sa sajunin jujube.


Strani naziv: jujube Ziziphi ekstrakt sjemena

Izgled: smeđe crveni prah

Metoda detekcije: HPLC

Glavne specifikacije: 2% sajunina jujube

酸枣仁提取物2Ziziphi Seed Extract

Prah ekstrakta jujube ima snažnu prirodnu terapijsku vrijednost, potiče san i opuštanje, smanjuje stres i tjeskobu, potiče zdravu probavu, štiti srce i mozak i nudi zaštitu od raka. Pogledajmo&brzi pogled na ono što se&događa pod kožom ove snažno zdrave biljke.


Prednosti praha ekstrakta jujube

Za spavanje. Često preporučujem ekstrakt jujube kao dodatak mojim pacijentima s nesanicom ili drugim problemima spavanja. Ekstrakt jujube smatram posebno efikasnim za ljude čija su nesanica i drugi problemi sa spavanjem povezani sa stresom i anksioznošću. Jedna od najjačih prednosti ekstrakta jujube je njegova sposobnost smirivanja uma, smirivanje neuronskih aktivnosti i pomoć u poticanju i održavanju sna. Naučne studije pokazuju da ekstrakt jujube produžava vrijeme spavanja kod miševa. I flavonoidi i saponini - bioaktivni spojevi koji se nalaze u jujubeu.


Za anksioznost i stres. Za mnoge ljude problemi sa spavanjem i anksioznost idu ruku pod ruku. Isti bioaktivni spojevi u prahu ekstrakta jujube koji pomažu poboljšanju sna također mogu ublažiti anksioznost.


Dobrodošli da nas kontaktirate: sale05@risunextract.com