Kako kombinirati inulin sa brašnom

Kako kombinirati Inulin sa brašnom


U slučaju prvobitne formule nepromenjene, prema formuli koja dodaje inulin, proizvod povećanog sadržaja dijetetskih vlakana, toplote, masti i šećera je smanjen, ukus se nije opao. Osim toga, inulin može povećati puhast ukus peciva, naročito hlebnih proizvoda. Odgovarajući testovi ističu da je 5% najprikladnijeg dodatka inulina, kada je hleb najmanji i ukusniji. Prema relevantnim podacima pokazuju da je godišnja potrošnja pečenih proizvoda u Nemačkoj po broju 731, prosek kineskog proseka 92, ova razlika odražava razlike između kineske i nemačke kulture hrane, ali i odražava buduću industriju pekarstva na domaćem tržištu Veliki potencijal. Dodavanje inulinskih proizvoda koji rešavaju zdravstvene probleme, ali i prevazilaženje problema kratkih usta.

Trenutna pekarska industrija u Kini brže od mlečne industrije, uključujući i čitavu prehrambenu industriju, uključujući i tempo razvoja. Trenutno najveći potencijal za razvoj kineskog pekarskog tržišta jeste da mladi ljudi sve više žele internacionalizovati svoje navike u ishrani, prihvatiti tradicionalnu kinesku hranu i probati hranu iz cijelog svijeta. Sa ubrzanim tempom savremenog života, internacionalizacija sve većeg, sa probiotikom i prebiotičkim proizvodima za pečenje je budući razvojni pravac.


Susret brašna i inulina, može se opisati kako se susreću troje musketara. Firma Vogard brašna koristi jedinstvenu tehnologiju brašna proizvoda, Chongqing ponosom na osnovu istraživanja i razvoja inulin proizvoda, biološke upotrebe ljubičastog kamena u razumijevanju kompanije o prirodnim proizvodima i formulama za razumijevanje hrane, savršenu kombinaciju ove tri tehnologije za stvaranje Dolazak drevnog rimskog legionskog brašna. Inulinsko brašno je samo početak, a potom i više energije će biti bogato inulinskim dijetetskim vlaknima (uključujući i druge prirodne sastojke) do visokog brašna kao nosača, kako bi stvorio jedinstveni način ishrane.