Opis proizvoda funkcionalne crveni kvasac

Opis proizvoda

FunctionalRed Yeastalso zvan snižavanje gljivice je visoke kvalitete, zagađenje-free sobe transgeničnih riže kao glavne sirovine, PROFINJENOG moderna biološka fermentacija inženjerska tehnologija je vrsta prirodne fermentacije visokotehnološke proizvode.

Tvrtka na temelju nasljeđivanja tradicionalnih proizvodnji sojeva gljivice, koristeći moderne biotehnologije uzgoja, fermentacijom pomoću napredne tehnologije i opremu za proizvodnju funkcionalnih crveni kvasac. Funkcionalna gljivice proizvode bogate biološke aktivnosti i Fiziološki aktivnih tvari, kao što su Monacolin-K, ergosterol, Gama aminomaslačne kiselina, prirodnih biljnih hormona i metabolita gljivice, ima visoke hranjive i ljekovite vrijednosti i zdravstvene zaštite, bez ikakvih nuspojava, je prirodna, sigurna i učinkovita zdravstvene zaštite hrane i farmaceutskih sirovina.

Izvor proizvoda--crvena riža

Tradicionalna crvena riža se proizvodi s rižom kao sirovina, nakon namakanje riže, parena riža, hlađenje nakon cijepljenja gljivice fermentacije pod određenim uvjetima, na kraju sušenje se mogu dobiti. Gljivice kao prirodna bojila koristi u prehrambenoj industriji ima dugu povijest. Uglavnom se koristi za hranu, Vinski ocat, kiseli tofu i čine crveni pirjani svinjetina, kobasica, slatkiša, pekmez, voćni sok pića, kolači i druge Bojanje.

Otkriće funkcionalne crveni kvasac

Za dugo vremena, crvena riža je tradicionalna Kina s krvni zastoj, Jianpixiaoshi funkcije kao što su jestive lijek. Međutim, gljivice pozornost također datira iz 70-ih pravi stoljeća u svijetu. Profesor Endo Aki našao u Japanu 1979 iz gljivice fermentacije juha i izolirani značajno inhibiraju sintezu kolesterola aktivne tvari Monacolin K (Monacolin K), svijeti #39; s znanstvenici su počeli da prirodni spojevi gljivice Monacolin i s obzirom na rasprostranjena briga novih. 1985, američki znanstvenici Goldstein i Brown dodatno identificirali mehanizam po kojem Monacolin k inhibira sintezu kolesterola, a time dobili Nobelovu nagradu. Slava gljivice.

Aktivni sastojak functionalRed Yeastand njegova glavna funkcija

1. Monacolin K - smanjenje krvnih lipida

Farmakološka istraživanja i Klinička ispitivanja pokazuju da: i prirodne funkcionalne gljivice Monacolin-K može učinkovito smanjiti tijelui #39; s Ukupni kolesterol (TC), niske gustoće lipoproteina kolesterola (LDL C), razine triglicerida (TG), i povećati hdl kolesterola lipoproteina (HDL-C) se koristi za ljudsko tijelo ima značajnu razinu efekata smanjenja krvnih lipida.

Struktura i 3-in vivo Monacolin k temeljen -3-metil amil ftalat dva koenzim A (HMG-CoA) je vrlo slična da od HMG-CoA reduktaza je ključni enzim za kontrolu brzine sinteze kolesterola, pa Monacolin spojeva može poslužiti kao dobar inhibitor HMG-CoA reduktaze u kliničkoj Uporabi učinkovito smanjiti ili blokiraju sintezu endogenog kolesterola.

2. Ergosterin---Promicati apsorpciju kalcija

Ergosterol može pretvoriti u vitamin D nakon UV zračenja, tako nazivaju je preteča vitamina D i vitamina D može promovirati tijelui #39; s apsorpciju kalcija, fosfora i drugih elemenata, je pogodna za formiranje kostiju i spriječiti osteoporozu.

3. Gama aminomaslačne kiseline (-GABA)---snižavanje krvnog tlaka

GABA je važno inhibitorni neurotransmiter u središnjem živčanom sustavu, ima izuzetno važne fiziološke funkcije, vasomotors ulogu u kičmena moždina, mogu učinkovito promovirati širenje krvnih žila, imaju ulogu u snižavanju krvnog tlaka.

4. prirodnih biljnih hormona (Isoflavone)

Estrogena kao aktivne tvari može pomoći ženama u sprječavanju osteoporoze, sindroma menopauze.