Laneno sjeme ekstrakt, trostruka prijetnja protiv starenja i oštećenja od sunca

laneno sjeme ekstrakt, trostruka prijetnja protiv starenja i oštećenja od sunca


Laneno je dobar izvor mangana, vitamina B1 i magnezijem, ali je glavna elektrana kad je riječ o omega-3 masne kiseline. Neke studije su pokazala da flaxseeds može sniziti razine kolesterola, osobito kod žena, i svibanj imati koristi pojedincima s određenim vrstama karcinoma. U stvari, u studijama na životinjama, omega-3 masnih kiselina u lanenom (ALA) inhibiran tumora Učestalost i rast. Također se čini da imaju sposobnost da stabilizira razinu šećera u krvi.

Laneno sjeme je također visoko u "lignans," vrsta phytoestrogen koji je pokazao neke sposobnosti da štiti od raka osjetljive na hormone. Lignans su pokazale u studijama da pomogne spriječiti otvrdnjavanje arterija i bi plaka iz zgrade unutar njih. Omega-3 masne kiseline također mogu igrati ulogu u održavanju prirodni ritam srca, i ALA i lignans može pomoći u smanjivanju upalnih reakcija koje mogu dovesti do Parkinsonovu bolest, astmu, bolesti srca i moždanog udara.

Snaga ove tri komponente lanenom — omega-3 masne kiseline, lignans i antioksidansi — također imaju sposobnost da koristi zdravlju naše kože. Evo nekih primjera:

Masne kiseline održava kožu hidratiziranom, vlažna i glatka, sprječava sušenje i smanjuje izgled fine linije, bore i tupost.

Antioksidansi pomažu zaštititi kožu od slobodnih radikala, usporava oksidacijskog oštećenja i štite od UV zraka.

Anti-upalni svojstva smanjiti nadraženost i upale, smanjuje crvenilo i osip. U stvari, laneno ulje se često preporučuje za liječenje rosacea, psorijaza i ekcemi.

Laneno sjeme je prirodna ulja su poznati da pomogne potaknuti iscjeljivanje i koriste se u liječenju acne breakouts i rane. Masnih kiselina pomaže prirodno uravnotežiti ulja u kožu.

Debeli sloj naše kože sklon spljoštiti i smanjiti kako starimo. Masnih kiselina u lanenom pomoći vratiti elastičnost, skriva bore i popunjava kožu za mladenački izgled.

Lignani u lanenom pomoći koži pomaže preokrenuti znakove starenja.