Liječenje Dijabetičke Retinopatije grožđa sjeme Extarct je najbolji

dodatni grožđanih


Risun Bio-Tech Inc je jedan od vodećih proizvođača ekstrakt sjemenki grožđa i dobavljači, dobrodošli u kupnju tvornice ponude čisti prirodni i 100% prirodne grožđanih ekstrakt od niske cijene i visoke kvalitete.

Ekstrakt sjemenki grožđa

Naziv proizvoda: Grožđa sjeme ekstrakt

Botanički izvor: Vitis Vinifera L.

Dio koristi: sjeme

Izgled: Crveno-smeđe fini prah.

Specifikacija: 95% Proantocijanidini; 85% Polifenola

Testiranje metoda: UV

Farmakološkim aktivnost

Lišće i plod od grožđa imaju koristi ljekovito od antičke Grčke. Danas, ekstrakt grožđa sjemena koristi se kao folk ili tradicionalni lijek za bolesti srca i krvnih žila, kao što su aterosklerozu (otvrdnjavanje arterija), visokog krvnog tlaka, visokog kolesterola i slabe cirkulacije; komplikacija vezanih uz dijabetes, kao što su oštećenja živaca i oka; problema s vidom, kao što su makularna degeneracija (koje može uzrokovati sljepilo); otekline nakon ozljede ili operacije; prevenciju raka; i zacjeljivanje rana.

Sjemenkama grožđa se proizvodi ekstrakta sjemenki grožđa obično dobivaju se iz vina proizvođača. Ekstrakt sjemenki grožđa je dostupan u obliku kapsula i tableta.

Ljudski bolesnika i rezultate iz laboratorija i životinjske studije pokazuju da od grožđa sjeme u prahu ekstrakt mogu koristiti za liječenje srčanih bolesti kao što su visoki krvni tlak i visoki kolesterol. Ograničavajući lipidnu oksidaciju, phenolics u sjemenkama grožđa može smanjiti rizik od srčanih bolesti, kao što što inhibiraju agregaciju trombocita i smanjuju upalu. Dok takve studije su obećavajuće, više istraživanja uključujući dugoročne studije na ljudima je potreban za potvrdu početne zaključke. Polifenola sadržane u sjemenkama grožđa je resveratrol koji može ometati rast ćelija raka i širenja, kao i inducirati apoptozu, u mnoštvu potencijalnih kemopreventivna efekte.

Grožđa listovi su korišteni da se zaustavi krvarenje, upala i bolova, kao što su vrsta dovelo do hemoroide. Nezreloga grožđa su korišteni za liječenje upale grla i suhog grožđa (grožđice) korišteni su za zatvor i žeđ. Okrugli, zrelo, slatko grožđe su korišteni za liječenje širokog spektra zdravstvenih problema, uključujući rak, kolera, boginje, mučnina, infekcije očiju i kože, bubrega i bolesti jetre.

Ali grožđe ili kemikalija unutar njih, osobito oligomernih proanthocyanidin kompleksi (OPCs), hvaljeni kao moćan antioksidansi. Neki ljudi vjeruju da su mogli pomoći u liječenju niz uvjeta, od srčanih bolesti do raka starenja kože, iako znanstveni dokazi uglavnom nedostaje za one uvjete. Međutim, postoji dobar dokaz da ekstrakt sjemenki grožđa može pomoći u liječenju kronične venske insuficijencije i edem.

Istraživanje zdravih dobrovoljaca pokazalo je da uzimanje ekstrakta sjemenki grožđa znatno povećava razina antioksidansa. Antioksidansi su tvari koje uništavaju slobodne radikale koji su štetni spojevi u tijelu oštećenja DNA (genetskog materijala) i čak uzrokovati smrt stanica. Znanstvenici vjeruju da slobodni radikali pridonose starenja, kao i razvoju niza zdravstvenih problema, uključujući srčane bolesti i rak.Biološka aktivnost

Preliminarno istraživanje pokazuje da od grožđa sjeme u prahu ekstrakt svibanj imati druge moguće protiv bolesti svojstva, kao što u laboratoriju modela: 1) zacjeljivanje — grožđanih proantocijanidini inducirana Vaskularni endotelni faktor rasta i ubrzano liječenje oštećene kože u miševa. (2) karijes--sjeme phenolics može spriječiti oralne šećera metabolizam i retardirani rast određenih bakterija koje uzrokuju karijes.  (3) osteoporoze--grožđanih izdvaja poboljšane koštane gustoće i snagu u pokusnih životinja. (4) kože rak - grožđa sjeme proantocijanidini smanjio tumor brojeva i smanjena malignost papilomi. (5) ultraljubičastog oštećenja kože — prehrambene proantocijanidini mogu zaštititi od karcinogeneze i pružiti dodatnu zaštitu od sunca.


reći ono što znanost

Studije su otkrili da neke tvari iz ekstrakta sjemenki grožđa može biti djelotvoran u ublažavanju simptoma kronične venske insuficijencije (kada vene imaju problema šalje krv iz nogu do srca) i smanjuje edem (oteklina) nakon ozljede ili operacije.

Mali randomiziranih pokusa našao blagotvornim učincima grožđa sjeme ekstrakt za dijabetičke retinopatije (oka problema uzrokovanih dijabetesom) i Krhkost krvnih žila (slabost u malih krvnih žila). Veće kušnje su potrebne za potvrdu ovih nalaza.

Ekstrakt sjemenki grožđa sadrži antioksidanse koji sprječavaju oštećenja stanica uzrokovanih slobodnim radikalima (visoko reaktivne molekule koje mogu oštetiti ćelije funkcija). Preliminarne studije su pokazale neke korisne antioksidativni efekti; Međutim, više istraživanja je potrebno.

Financiran od strane na nacionalne Cancer Institute (NCI) studija je pokazala da ekstrakt sjemenki grožđa nije smanjio otvrdnuće tkiva dojke koja se može pojaviti nakon radijacijske terapije za rak dojke.

NCI također financiranje studija za procjenu da li ekstrakt sjemenki grožđa je učinkovit u sprečavanju raka prostate i raka dojke u postmenopauzi.

NCCIH proučava da li akcija od grožđa sjeme ekstrakt i njegovih komponenti svibanj koristi srce ili spriječiti pad kognitivnih, Alzheimerova bolest i druge bolesti mozga. Druga studija istražuje učinke ekstrakta sjemenki grožđa na rak debelog crijeva.