Novi proizvod u Risun Bio Tech Inc---Eyebright ekstrakt

Ono što jeEyebright?

Eyebright (Euphrasia officinalis) je samonikla biljka porijeklom iz Europe. Dugo se u biljnoj medicini, i #39; s tipično krišom promatrati kao prirodni lijek za tegobe s očima.


U narodnoj medicini, eyebright se često koristi kao sastojak u eyewashes, kapi za oči ili obloge primjenjuju na oči. Međutim, tamo i #39; s nekim zabrinutost da upotreba takvih lijekova može dovesti do infekcije.

Eyebright sadrži spojeve zvane tanina, koji čini se da posjeduju protuupalna svojstva.

Što se koristi za Eyebright?

Eyebright se obično koristi za liječenje bolesti oka kao što su konjunktivitis i eyestrain. Međutim, eyebright također je rekao kako bi pomogao u liječenju mnogih drugih zdravstvenih problema, uključujući:

• alergije
• prehlade
• kašalj
• earaches
• glavobolja
• Upala sinusa
• upaljeno grlo

Što je The zdravstvene beneficije od Eyebright?

Do danas, znanstvenu potporu za eyebrightand #39; s krenula zdravstvene beneficije je vrlo rijedak.

Dostupna istraživanja uključuje mali studiji objavljenoj u časopisu Alternative i Komplementarne Medicine u 2000, koji je bio fokusiran na eyebrightand #39; s učinkovitosti kao lijek za konjuktivitis.

Za proučavanje, 65 ljudi sa konjunktivitis liječeno kapi za oči koje sadrže eyebright, koji su potplaćeni jedan do pet puta na dan. U follow-up pregledi izvode sedam dana i 14 dana nakon početka liječenja, potpuni oporavak je viđen u 53 pacijenata. Dodatnih 11 bolesnika pokazala je andquot; jasno improvementandquot; u simptome kao što su crvenilo, oteklina, i gori. Međutim, jedan pacijent doživio neznatno pogoršanje simptoma konjunktivitisa.

U novije studije (objavljen u Balkanskim medicinskom časopisu u 2014), testovi na stanicama uzetima od Površinski sloj ljudske rožnice pokazala eyebright ekstrakti mogu imati anti-upalni učinak. Prema studyand #39; s autorima, ovaj nalaz sugerira da eyebright pokazuje obećavajuće rezultate u liječenju poremećaja vezanih uz upale oka.

Potrebno je daljnje istraživanje potvrditi ovaj nalaz. Zajednički eyebright ekstrakt je 4:1.