Ekstrakt sjemenki grožđa

Ekstrakt sjemenki grožđa
Detalji o proizvodu

Risun Bio-Tech Inc je jedan od vodećih proizvođača ekstrakt sjemenki grožđa i dobavljači, dobrodošli u kupnju tvornice ponude čisti prirodni i 100% prirodne grožđanih ekstrakt od niske cijene i visoke kvalitete.

Ekstrakt sjemenki grožđa

Naziv proizvoda: Grožđa sjeme ekstrakt

Botanički izvor: Vitis Vinifera L.

Dio koristi: sjeme

Izgled: Crveno-smeđe fini prah.

Specifikacija: 95% Proantocijanidini; 85% Polifenola

Testiranje metoda: UV

Farmakološkim aktivnost

Ljudske predmete i rezultate iz laboratorija i životinjske studije pokazuju u prahu ekstrakt sjemena grožđa mogu biti korisni za liječenje srčanih bolesti kao što su visoke krvne tlak i visoki kolesterol. Ograničavajući lipidnu oksidaciju, phenolics u sjemenkama grožđa može smanjiti rizik od srčanih bolesti, kao što inhibira agregaciju trombocita i smanjuje upale . Dok takve studije su obećavajuće, više istraživanja uključujući dugoročne studije na ljudima je potrebno za potvrdu početne zaključke. Polifenola sadržane u sjemenkama grožđa je resveratrol koji mogu ometati rak stanica rast i razmnožavanje, kao i inducirati apoptozu, u mnoštvu potencijalnih kemopreventivna efekte.

Biološka aktivnost

Preliminarno istraživanje pokazuje da grožđa sjeme u prahu ekstrakt svibanj imati druge moguće protiv bolesti svojstva, kao što u laboratoriju modela: (1) zacjeljivanje — faktor proantocijanidini inducirane čimbenik rasta vaskularnogsjemenki grožđa i ubrzano liječenje oštećene kože u miševa. 2) karijes--sjeme phenolics mogu spriječiti oralni metabolizam šećera i zaostali rast određenih bakterija koje uzrokuju karijes stomatološki .  (3) osteoporoze--grožđanih ekstrakti poboljšana Gustoća kosti i snagu u eksperimentalne životinje. 4) raka--kože grožđanih proantocijanidini smanjio tumor brojeva i smanjena malignost papilomi. 5) UV oštećenja kože —prehrambene proantocijanidini mogu zaštitu od karcinogeneze i pružiti dodatnu zaštitu od sunca.

Pakiranje detalja:

Neto težina: 25Kg po bubanj. Pakiran u dvije plastične vrećice s papira bubanj izvan ili kao i po zahtjevu klijenata. Čuvanje: Čuvati u hladnom, suhom i dobro zatvorenoj posudi; Držati dalje od vlage i jakog svjetla / topline. Rok valjanosti: dvije godine pod navedenom okruženju.


Hot Tags: ekstrakt sjemenki grožđa, Proizvođači, dobavljači, kupi, nisku cijenu, kvalitetan, tvornice ponude, čista prirodna, 100% prirodni
Upit

You Might Also Like